El Torneig Internacional d’Handbol parla sesrovirenc i serbi

Imprimeix

L’Absolut Sanes Team, en categoria masculina, i el FOS Belgrade, en la femenina, es va proclamar campions de la trenta-cinquena edició.

Del 17 al 21 de juliol Sant Esteve Sesrovires es va convertir en un dels centres mundials de l’handbol. Es va celebrar la trenta-cinquena edició del Torneig Internacional-Trofeu de festa Major 2015 on van participar equips de diferents continents.

En la categoria sènior masculina el guanyador va ser l’equip local Absolut Sanes Team, que es va imposar a la final al Butaneros del Vallès de Sant Cugat per 21 a 16. Bartolo Olivares, de l’Absolut Sanes Team se’n va endur el premi Pep Arrufat MVP. A la categoria femenina, la victòria va correspondre al conjunt serbi del FOS Belgrade, que no va tenir gaires problemes per vèncer a al CHSant Esteve Sesrovires per 25 a 13. Tina Kolundric, dels FOS Belgrade, va aconseguir el Premi Pep Masachs MVP.

Els guanyadors a les altres categories van ser els següents: GUS Gus Team de Barcelona (juvenil masculí), BM Pucela de Valladolid (cadet masc.), CH Terrassa (infantil masc.), CH Molins de Rei (aleví mixte), CH Sant Esteve Sesrovires (benjamí mixte), CH Sant Esteve Sesrovires (minis mixte), CH Sant Esteve Sesrovires (juvenil femení), Dybbol Iu Handbold de Dinamarca (cadet femení), BM Juan Comenius (infantil femení), Veterans Sant Cugat (màster/maxi/masc.) i Hifk Planets Helsinki (màster +33). D’altra banda, el CP Quatre Camins es va imposar en el Triangular Solidari Fundació Pare Manel al CP Brians i Selecció Arbitral del Torneig.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve Sesrovires