Cinc equips del Baix participaran a la Copa Catalunya de bàsquet

Barça CBS i Basket Almeda, en la categoria femenina, i el CB Viladecans-Sant Gabriel, Celtic Bàsquet Molins i Tenea CB Esparreguera, en la masculina.

La Copa Catalunya, la competició de màxim nivell organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), es presentarà oficialment el dimecres 2 de setembre. Enguany la competició comptarà la temporada 2015-16 amb un total de 52 equips, dels quals 32 són masculins i 20 femenins.

Amb aquesta presentació, que tindrà lloc la tarda del dimecres 2 de setembre de 2015 a la terrassa de l'Hotel Vilamarí de Barcelona, s'aixecarà de forma oficial el teló de la Copa Catalunya 2015-16 en un acte adreçat de manera particular als equips protagonistes.

Les noies

Dos seran els representants comarcals (Barça CBS i Basket Almeda). En el grup I estaran l’Arenys Bàsquet, el Barça CB Santfeliuenc, Basket Almeda, Bàsquet Draft Gramenet, Bencriada, CB Granollers, CB Grup Barna, CB Valls, CBF Cerdanyola-Vila Universitària i CEJ L’Hospitalet. En el grup II el formen el CE Sant Nicolau, GEiEG, JET Terrassa, Joventut Les Corts, La Parroquia-Bàsquet Sama Vilanova, Petropintyo Asfe Sant Fruitós, Platges de Mataró, SESE, TGN Bàsquet i Zamar 2000-Ploms Salle Reus.

Els nois

El grup I el formaran l’AB El Vendrell, AE Boet Mataró, AEC Collblanc-Torrassa B, AE Minguella, AESE, Bàsquet Sitges, CB Alpicat, Camping Bianya Roser, CB Castelllar, CB Cerdanyola, CB Ciutat Vella, CB Grup Barna, CB Granollers, CB IPSI, CB Sant Josep i CB Valls. I en el grup II hi ha els respresentants comarcals (CB Viladecans-Sant Gabriel, Celtic Bàsquet Molins i Tenea CB Esparreguera) a més del CB Vic, Círcol Catòlic Badalona, CN Terrassa, La Llosa Artès, Lluïsos de Gràcia, Platges de Mataró, Sagrada Família Claror, Sedis Hidrology, SESE, Sol Gironès Bisbal Bàsquet, UB Sant Adrià, UE Sant Cugat i Zamar 2000-Ploms Salle Reus.

Redacció / Foto: Barça CB Santfeliuenc

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix