L'Ajuntament de Sant Vicenç reconeix una cinquantena d'esportistes i entitats

La cinquena edició de la Festa de l’Esport Vicentí es va celebrar a la Piscina Municipal Sant Antoni-La Blava.

 

Festa gran de l'esport local aquest passat cap de setmana a Sant Vicenç dels Horts. L'Ajuntament va guardonar més de cinquanta esportistes i entitats vicentines en el marc de la cinquena edició de la Festa de l’Esport vicentí. Enguany s'estrenava ubicació a les instal·lacions esportives de la Piscina Municipal Sant Antoni-La Blava. Estructurats en quatre blocs (individuals per mèrits esportius, especial per ascensos de categoria, especial per seleccions catalanes i reconeixements especials), els esportistes van anar pujant a l’escenari a recollir el guardó, una reproducció seriada d’una mola, un dels dos elements identificatius del municipi, obra de l’artista Assumpta Planas.

Guardons especials

Els tres esportistes que van rebre el reconeixement especial van ser el ciclista Isidre Pulido per haver participat en l'exigent cursa de la Titan Desert celebrada al Sàhara amb l’afegit que només té un pulmó arran de superar un càncer; l’atleta Òscar Comabasosa per ser el català actiu amb més participacions -concretament sis- a la Marató dels Sables, una de les proves més dures d’aquest esport que es disputa al desert del Sàhara; i, finalment, a l’entitat Club Excursionista Sant Vicenç per la celebració dels seus 40 anys d’existència.

Redacció / Foto: Ajuntament de Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix