Noranta equips participaran en el Torneig Internacional d’Handbol de Sant Esteve

Imprimeix

L’edició d’enguany, la trenta-cinquena, tindrà un nou servei web que oferirà els resultats dels partits en directe.

Del 17 al 21 de juliol Sant Esteve Sesrovires tornarà a ser la capital mundial de l’handbol. Durant aquests dies se celebrarà el tradicional Torneig Internacional d’Handbol Trofeu Festa Major. Un esdeveniment esportiu estiuenc que aplegarà, en el seu trenta-cinquè aniversari, més de 90 equips d’arreu del món. El Club Handbol Sant Esteve, organitzador del campionat, ha confirmat la presència de jugadors provinents de Dinamarca, Bèlgica, Algèria, França, Gabon, Egipte, Illa Reunió, Sèrbia, Portugal, Finlàndia, Polònia i Espanya (està pendent de confirmació per temes de visats altres equips com els del Congo, Gàmbia i Comores).

Novetat

Una de les novetats que presenta el torneig en l’edició d’enguany és el nou servei web a través del qual s’oferiran els resultats dels partits en directe. Així mateix, després de l’èxit de la categoria Màster de l’any passat, enguany es torna a repetir aquesta experiència adreçada a equips veterans. En aquests moments ja hi ha quatre equips masculins i tres femenins inscrits, un d’ells de Finlàndia.

Tradicional desfilada

L'acte inaugural del Torneig tindrà lloc demà divendres dia 17, a les 22 hores, a la pista coberta Francesc Castellet. Després de la presentació i benvinguda als participants, començarà la desfilada de totes les delegacions que recorreran carrers del centre urbà, acompanyats per la colla de diables Cadells de Drac.

Redacció / Foto: Arxiu