Laia Sanz té a tocar la seva quarta corona mundial d’enduro

La pilot de Corbera de Llobregat de KH-7 continua invicta en la competició després de guanyar les dues curses del Gran Premi de Bèlgica, i només està a 16 punts de conquerir el campionat de l’especialitat.

Laia Sanz va tornar a demostrar que és la millor del món en l'especialitat d’Enduro. La de Corbera de Llobregat va imposar la seva llei damunt de la KTM 350 EXC-F i va sumar el sisè triomf consecutiu en el Mundial d’Enduro 2015 després de guanyar les dues carreres disputades aquest cap de setmana en el Gran Premi de Bèlgica que es van celebrar a la ciutat de Saint-Hubert. Sanz va vèncer en sis de les nou especials del recorregut, cedint la victòria de tres cronos a Jane Daniels.

Amb aquest resultat, la pilot de KH-7 suma 120 punts, i fa un pas gairebé definitiu en el seu camí cap a la quarta corona de l'especialitat i el dissetè títol mundialista (si comptem els 13 de trials que omplen les seves vitrines). Per aconseguir-ho disposa d'un avantatge de 24 punts al capdavant de la classificació, per la qual cosa en la doble i última cita de França d'octubre només necessitaria sumar 16 dels 40 punts en joc.

"El mundial no està ni molt menys guanyat però sí que és veritat que està ben encarrilat i que a França arribaré amb un marge interessant que facilita les coses. Això em permetrà passar més tranquil·la l'estiu i començar a treballar en la preparació del Dakar", explica Sanz.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix