Decepció en el retorn de Suzuki Català a les 24 Hores de Motociclisme

L’equip molinenc va patir un accident, quan ocupava la tercera posició, que li va obligar a abandonar la cursa.

L’equip Yamalube Folch es va coronar ahir per novena vegada en les 24 Hores de Motociclisme de Catalunya, en una vibrant carrera en la qual es va aprofitar dels problemes tècnics de l'equip Profunda Racing i l'abandó per accident de l'escuderia molinenca Suzuki Català (Lucas de Carolis, Gregory Junod, Víctor Casas i Javier del Amor), que fins i tot van liderar la competició.

La cursa

L’equip Honda Racing, que per vegada primera acceptava el repte de córrer les 24 Hores, va ser el primer que va patir un problema en el dipòsit de l‘Honda CBR 1000 RR PP que li va obligar a parar en 'boxes' i va cedir el lideratge després de quatre hores marcant el ritme. Va ser llavors quan Suzuki Català -sis vegades campió- va recollir el testimoni de la marca nipona, si bé l'alegria duraria fins a la novena hora. Com ja va passar fa dos anys, l'equip de Molins de Rei va haver d'abandonar. Aquesta vegada la causa va ser un espectacular accident sense conseqüències físiques per a Lucas de Carolis, que va perdre el control de la seva Suzuki G5X-R 1000 en la corba d'entrada a la recta del Circuit de Barcelona-Catalunya. Malgrat la intervenció dels comissaris, la moto va acabar totalment calcinada i el segon equip més guardonat de les 24 Hores de Catalunya va quedar, de nou, sense la possibilitat de lluitar per la victòria.

Així, Honda Racing va tornar a ocupar el primer lloc. L'equip de Reus van manar fins a primera hora del matí, quan la carrera va tornar a fer un gir en el guió. Honda Racing s'havia vist obligada a realitzar una parada no programada en boxes per solucionar un altre contratemps en l'embragatge de la seva moto i va ser en aquest moment quan Yamalube Folch es va fer amb el lideratge.

Mancant tres hores per a la conclusió de la prova, Yamalube no va arriscar i va poder mantenir la renda de vuit voltes que, finalment, va treure a l'equip oficial d’Honda després de 24 hores de carrera en el traçat de Montmeló.

Radiografia

Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme es disputen sense interrupcions des de l’any 1995 i enguany han registrat la participació més gran d’equips internacionals de la seva història: dels 50 equips inscrits, 16 són equips de casa i 34, de procedència estrangera (29 francesos, 3 suïssos, un anglès i un italià).

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix