L’atletisme va ser el gran protagonista a Pallejà i Sant Just Desvern

Més de 1.000 participants es van aplegar en les dues curses atlètiques.

Pallejà i Sant Just Desvern han estat escenari, aquest cap de setmana, de dues curses amb una gran participació en aquests esdeveniments esportius que van fer de l’atletisme el gran protagonista en els municipis baixllobregatins. Més d'un miler de participants es van donar cita.

Ahir diumenge 5 de juliol es va celebrar la 36a Cursa de Pallejà -foto- en dues distàncies -10 i 5 quilòmetres- organitzada pel Club d’Atletisme de Pallejà. Un any més, es va destinar una part de la recaptació a la Xarxa Solidària d’Aliments de Pallejà.

Radouane Nour, del CA Canovelles, es va imposar en la categoria masculina dels deu quilòmetres amb un temps de 31’46’’. Abdeslam El Ouahabi (Rios Runing Team, 32’18’’) i Juan Manuel Álvarez (CA Barcelona, 33’26’’) van ser segon i tercer respectivament. Maritxell Velasco, del Fasttriatlon Club, va ser la primera noia amb un registre de 39’22’’. Jackeline Gómez (CA Vilafranca, 40’16’’) va arribar segona i Georgina Conesa (41’17’’), tercera. A la distància dels cinc quilòmetres Ferran Montes (Ripollet UA, 16’37’’) i Mireia Suñé (FC Barcelona, 19’¡53’’) van ser els guanyadors. En categoria masculina, Gerard Pons (CA Gavà, 16’40’’) i Alberto Segura (CIES Domingo Catalán, 16’57’’) van acabar segon i tercer respectivament, mentre que Cristina Barrigón (Rios Running Les Franqueses, 20’52’’) i Sandra Moriana (SA Corbera, 21’20’’) va arribar per darrera de la campiona. Posteriorment, es van celebrar les curses dels més petits.

Castro i Suau es coronen

D’altra banda, Sant Just Desvern va acollir la segona Cursa Solidària on es van aplegar prop dels 400 participants. La prova, organitzada per al Club Atletisme Sant Just, va tenir com a guanyador en la categoria masculina Rubén Castro, del Running Parc, amb 16’14’’. A continuació van arribar Jordi Comas (Bikila Barcelona, 16’24’’) i Eric Monasterio (Ashi Running, 16’50’’). A la categoria femenina, la guanyadora va ser Arantxa Suau, del Fisiològic, amb un registre de 20’37’’, seguida de Montserrat Cinca (CA Sant Boi, 21’17’’) i Antonia Cano (CA Sant Boi, 21’30’’).

El 60% de la quantitat recaptada a través de les inscripcions es destinarà a l’Obra Social Sant Joan de Déu per a la investigació de malalties infantils.  També es van celebrar curses per a nens I nenes.

Redacció / Foto: Ajuntament de Pallejà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix