Sant Joan Despí reconeix els èxits esportius de clubs i persones

El Club d'Handbol, el d'Hoquei Línia Jujol i el sènior femení de futbol del Levante Les Planes van estar entre els guardonats.

El Centre Mercè Rodoreda va se escenari aquesta setmana de l’acte de reconeixement als equips i esportistes de la ciutat que aquesta temporada han assolit ascensos i èxits esportius molt significatius.

Durant la vetllada es va reconèixer a clubs de Sant Joan Despí com l'ascens a Divisió de Plata del sènior femení d'Handbol Sant Joan Despí, que també s'ha proclamat campió de Lliga, mentre que el sènior femení del FC Levante Las Planes es va proclamar campió del seu grup de Segona Divisió i ha jugat la fase d'ascens a Primera, o el Club Hoquei Línia Jujol amb l'ascens a Categoria Or Nacional del sènior masculí –també es va proclamar campió de la Lliga Plata Nacional– i en el cas de les sèniors femenines han aconseguit pujar a la Categoria Èlit. A nivell de reconeixements individuals destacar el paper d'Iván Cerezo, campió d'Espanya d'handbol amb l’FC Barcelona o Ferran García, campió d'Espanya i de Copa d'Espanya de windsurf sub-17.

L’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va destacar durant l’acte la tasca que duen a terme les entitats en l'àmbit esportiu: "la vostra opció, la vostra tasca altruista i sacrificada, la vostra bona feina, fa que avui puguem parlar de tants èxits esportius. Us vull encoratjar a continuar en aquesta línia de millora continua, però sense perdre els nostres valors esportius. L'esport sense valors no és res."

Reconeixements a clubs:

- Handbol Sant Joan Despí: Sènior Femení, campió de lliga i ascens a Divisió de Plata femenina.

- FC Levante Las Planas: Sènior femení, campió del seu grup de Segona, ha jugat la fase d’ascens a Primera Nacional, però no ha aconseguit l’ascens.

- Unió Esportiva Sant Joan Despí: Campió de lliga juvenil i ascens a Preferent.

- Club Tennis Taula Ateneu: Equip veterans +40, tercers classificats al Campionat d’Espanya de veterans.

- Bàsquet Club Sant Joan Despí: Sènior femení A, segones classificades al Campionat de Catalunya categoria A.

- Club Sprim-Do: Campions de Catalunya en modalitats Katas estil Kopkushinkai.

- Sant Joan Despí Futbol Sala: Equip Sènior, campions Tercera Divisió grup 4 i ascens a Segona divisió, en el seu primer any de competició.

- Club Hoquei Línia Jujol: Categoria Juvenil, campió de Catalunya i tercer d’Espanya. Categoria Sènior Masculí, medalla de bronze al Play-off, campió Lliga Plata Nacional i ascens a Categoria Or Nacional. Categoria Sènior Femení, campiones Lliga d’Or i ascens a Categoria Èlit.

Reconeixements individuals:

- Francisco Madrigal (Club Arc Despí), pel seu primer lloc al campionat provincial i els seus tercers llocs als campionats de Catalunya d’aire lliure i de round 900.

- Giuseppe Távano, entrenador del Club Hoquei Línia Jujol, que ha aconseguit diversos títols.

- José Vázquez, àrbitre de bàsquet des de fa nou anys a nivell nacional.

- Iván Cerezo, campió d’Espanya d’handbol amb el FC Barcelona.

- Ferran García, campió d’Espanya i de Copa d’Espanya de windsurf sub-17.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix