La Selecció Catalana d’hoquei patins juga un amistós a Molins de Rei

El Prat de Llobregat va acollir un torneig base amb la participació de sis equips.

Dissabte passat, la selecció catalana absoluta d'hoquei patins va disputar un partit amistós en el marc del II Torneig de la roda que organitza el CE Molins de Rei. La victòria va correspondre al conjunt dirigit per Jordi Camps per 0 a 9.

El CE Molins de Rei vol tornar a ser referent en la promoció de l'hoquei base. La tasca duta a terme pel coordinador Jaume Calvo en col·laboració amb l’FC Barcelona comença a donar els primers fruits. Segons Yolanda Muro, presidenta de la Delegació Territorial de Barcelona, el CE Molins de Rei està duent a terme “una política de foment de la base molt encertada. Des de la Federació estem oberts a col·laborar amb els clubs que aposten per la promoció i la formació com ja hem fet amb altres clubs de la zona, com ara el CH Prat i el CH Torrelles, entre altres".

Torneig d'Hoquei Base al Prat

D’altra banda, el Club hoquei Prat va realitzar a les seves instal·lacions un Torneig d'Hoquei base. L'objectiu va ser el foment d’aquesta modalitat esportiva al municipi baixllobregatí amb la finalitat de consolidar grups d'infants per poder formar equips federats i també com a cloenda d'aquesta temporada. Els clubs participants van ser: FC Martinenc, UE Horta, Sant Cugat, Sant Just i dos equips del CH Prat. En aquest torneig només hi van participar jugadors i jugadores nascuts l'any 2009. Per alguns d'ells, aquest va ser el seu primer torneig.

Redacció / Foto: FECAPA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix