L’Abrera Corre D9 va aplegar ahir diumenge més de 500 atletes

Iban Mañé (Cornellà At.) i Sara Prescolí (CA Olesa) es van imposar en la cursa dels 10 quilòmetres, mentre que els vencedors en la de 5 km va ser Daniel Sánchez (CA Olesa) i Marta Nogueira (CA Olesa).

Més de 500 atletes es van donar cita a la setena edició de l'Abrera Corre D9 que es va celebrar ahir diumenge 14 de juny. La prova es va dividir en dos recorreguts: un de deu quilòmetres i un altre de cinc.

En la distància dels 10.000 metres, el guanyador va ser Iban Mañé amb un temps final de 33’48’’. El corredor del Cornellà Atlètic va superar Benito Ojeda (Cies Domingo Catalán, 34’08’’) i David Guiamet (J’arribu, 34’43’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Sara Prescolí, del CA Olesa, amb un registre de 41’11’’. Mercè Segura (CCK Merrell, 42’39’’) i Yolanda Ruiz (Cies Domingo Catalán, 44’16’’) van ser segons i tercera respectivament.

Mentrestant, Daniel Sánchez (CA Olesa) va ser el primer finalitzar la prova dels 5.000 metres amb un temps de 16’43’’, seguit de Mario Suárez (UA Barberà, 16’53’’) i Gerard Pons (CA Gavà, 17’17’’). D’altra banda, Marta Nogueira (CA Olesa) va guanyar en la categoria femenina amb 21’21’’. En segona posició va arribar Aurora Sánchez (CA Olesa, 22’26’’) i tercera fou Ana Tajahuerce (CA Abrera, 23’35’’).

Cal destacar la presència de José Manuel Abascal, medalla de bronze en els 1.500 metres en els Jocs Olímpics de Los Ángeles l’any 1984.