La UD Vista Alegre retorna a Primera Catalana

Imprimeix

També assoleix l’ascens la UE Torrelles a Segona Catalana, mentre que l’Atlètic Sant Just es va quedar a un pas i continuarà a Tercera Catalana.

El futbol castelldefelenc tindrà dos representants a Primera Catalana la pròxima temporada. La UD Vista Alegre va aconseguir esborrar la decepció que va suposar el descens de la UE Castelldefels des de la Tercera Divisió i va assolir ahir a la tarda l’objectiu que buscava: pujar de categoria. Els d'Eloi Martínez es van imposar per la mínima (1-0) davant del Camprodon gràcies a un gol d’Adrià Ortega en el minut 85 que va donar el passaport als blaus a la primera categoria del futbol català fent valer el gol assolit en el partit d’anada (2-1).

Una de freda i una de calenta

També va aconseguir l’ascens la UE Torrelles, en aquest cas a Segona Catalana, en una eliminatòria de clara superioritat baixllobregatina. En el partit d’anada, els torrellencs es van imposar a la Mataronesa per 4 a 2. Mentrestant, a la tornada, els grocs-i-negres també van guanyar (0-2).

L’altra cara de la moneda va ser l’Atlètic Sant Just, que no va poder pujar a Segona Catalana tot i guanyar el partit d’anada, que es va celebrar al Municipal del Guinardó davant del Martinenc B, per 0 a 1. A la tornada, però, els santjustencs van caure per 1 a 3 en un partit on els barcelonins van ser millors i més efectius.

Redacció / Foto: Cristian García