Al Santboià i Vista Alegre els toca remuntar per pujar de categoria

Imprimeix

L’Atlètic Sant Just i el Torrelles tenen avantatge del partit d’anada per aconseguir l’ascens a Segona Catalana.

Cap de setmana ple d’emocions per al futbol baixllobregatí. Diversos equips de diferents categories estan disputant actuament el playoff d’ascens (dissabte i diumenge es disputaran els partits de tornada). Noranta minuts separen al Santboià, Vista Alegre, Atlètic Sant Just i Torrelles de poder completar una temporada històrica i assolir l'objectiu marcat.

Promoció a Tercera

El Santboià és el que ho té una mica més difícil. Els de Juan Camilo Vázquez no van aconseguir un bon resultat en el partit d’anada del playoff d’ascens a Tercera Divisió al Municipal de Granollers. Els vallesans es van imposar per 4 a 2 –foto-. L’enfrontament de tornada se celebrarà al Joan Baptista Milà a les 18 hores aquest diumenge 14 de juny.

Promoció a Primera Catalana

Al conjunt castelldefelenc del Vista Alegre també li toca remuntar. Els baixllobregatins van perdre per 2 a 1 a Camprodón i, per tant, iniciaran el partit de tornada al Municipal de Can Vinader amb una mínima desavantatge. L’enfrontament es jugarà dissabte 13 de juny a les 19 hores.

Promoció a Segona Catalana

Dos equips de la comarca tenen moltes opcions de fer realitat els seus objectius d’assolir l’ascens de categoria. L’atlétic Sant Just afronta la tornada al seu Municipal amb la victòria que va aconseguir en l’anada al Municipal de Guinardó davant del Martinenc B (0-1). El partit es jugarà dissabte 13 de juny a les 17.15 hores.

I el Torrelles té un peu i mig a Segona Catalana després de guanyar al partit d’anada per 4 a 2 davant la Maratonesa. Un avantatge important que voldrà fer valdre en l’enfrontament de tornada que es jugarà dissabte 13 de juny, a partir de les 19 hores, al Municipal Camí del Mig.

Redacció / Foto: FCF