Lewis Williams, nou entrenador de la Santboiana

Imprimeix

La Unió Esportiva Santboiana SEAT ha arribat a un acord per a les properes dues temporades amb Lewis Williams. El nou tècnic destaca per la seva experiència en la Lliga espanyola, on ja va ser entrenador del Salvador de Valladolid guanyant dues lligues i una Copa del Rei entre els anys 2006 i 2008, participant en dotze partits de la Challenge Cup. Actualment era primer entrenador en el College Old Boys RFC a Nova Zelanda. El seu pla de joc està totalment alineat amb el treball realitzat per Bruce Hemara en el tram final de la Lliga. Hemara seguirà amb la direcció tècnica de l’entitat del Baix Llobregat, en el desenvolupament de cursos, formació de les categories inferiors i tasques de coaching per entrenadors.

Els objectius sota els quals la Santboiana SEAT i Lewis han acordat la realització del seu treball radica en la constitució d’un equip sènior competitiu, basat en la formació de jugadors de la pedrera i en la millora dels actuals jugadors sènior del club, i la incorporació de jugadores de fora del club que aportaran la seva experiència. Lewis estarà a Sant Boi de Llobregat a inicis d’agost.

]/>[/caption] Dos reforços

L’entitat ha començat a planificar la propera temporada on, de moment, l’equip comptarà amb dos nous reforços. Es tracten d’Isaac Thompson, un vell conegut que ja va estar en el club la temporada 2009-2010; i el tercera línia James Oliver. Tots dos provenen del club de Nova Zelanda Varsity A, que actualment va líder a Lliga regional.

[caption id="attachment_7134" align="aligncenter" width="343" caption="Incorporacions d'autèntic luxe (Foto: UE Santboiana)"][/caption]