L'esport va ser el gran protagonista a Sant Vicenç dels Horts

Durant el passat cap de setmana es va celebrar la tercera edició del Firaesport i la 9a Bicicletada Popular amb la participació d’uns 300 ciclistes.

Sant Vicenç dels Horts va celebrar, un any més, la seva gran festa de l’esport amb la celebració de la Firaesport durant tot el passat dissabte i que enguany va arribar a la seva tercera edició. Paral·lelament es va celebrar l’acte de recepció a l’Ajuntament del cadet femení de l’Handbol Sant Vicenç, que es va proclamar recentment sotscampió estatal.

La Pista Polivalent Municipal Francesc Macià va acollir la fira de l’esport vicentí, on totes les entitats esportives vicentines van mostrar la seva modalitat. Durant tota la jornada, es va poder gaudir d’un petit tast dels diferents esports que es practiquen al municipi. Tant a la pista com a la zona annexa a l’aparcament es van anar encadenant activitats. Hi van participar les entitats esportives Penya Ciclista Bons Amics, Club Handbol Sant Vicenc, Bàsquet Joventut Sant Vicenç Club Deportivo La Guàrdia EFS Jordi Torras, CBE Juan Bocanegra, Club de Ball Esportiu Sant Vicenç Club Esportiu Go Dance, Club Esportiu Vigym, Taekwon-do ITF Sant Vicenç i el Tennis Taula dels Horts 2000.

Bicicletada popular

D’altra banda, també es va celebrar la novena edició de la Bicicletada Popular de Sant Vicenç dels Horts que va aplegar uns 300 ciclistes. La cursa va transcórrer pels carrers del municipi baixllobregatí i per la llera del riu Llobregat, on s’estrenava la nova passarel·la. Va haver-hi dos recorreguts, un pels més petits, d’uns 4 quilòmetres, i un altre pels adults, d’entre 8-12 km.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix