La Nit de l’Esport escollirà els esportistes sesrovirencs de l’any

Imprimeix

Enguany arriba a la vuitena edició i se celebrarà el pròxim 5 de juny als Jardins de l’Ajuntament.

El pròxim 5 de juny se celebrarà la vuitena edició de la Nit de l’Esport que aplegara jugadors, tècnics i clubs per escollir els esportistes sesrovirencs més destacats del 2015. La vetllada tindrà com a escenari els Jardins de l’Ajuntament.

En la categoria d’equips més destacats de l’esport base es premiarà a sis equips de diferents disciplines, com ara el futbol, el patinatge artístic, el futbol sala, el taekwondo, l’handbol i el voleibol. El jurat també ha escollit sis esportistes individuals de l’esport base pels seus mèrits esportius i que pertanyen a esports com el patinatge, el taekwondo, el pàdel, l’handbol i el tir amb arc.

Esportistes absoluts

Un dels moments més importants de la Nit de l’Esport serà quan s’escullin els esportistes més destacats de la categoria absoluta femenina i masculina. Les esportistes finalistes són Helena Siles, Elena Castellano i Sara Barrachina. I pel que fa a homes, els finalistes són Pedro Campanario, Manuel Delgado i Marc Folch.

La Nit de l’Esport també farà un reconeixement als tècnics esportius, a l’activitat esportiva més destacada i als equips absoluts que han aconseguit un ascens o han guanyat un campionat.

Redacció / Foto: Arxiu