L’FC Santboià està a 180 minuts de Tercera Divisió

Imprimeix

El conjunt que dirigeix Juan Camilo Vázquez va finalitzar segon del grup II de Primera Catalana i s’enfrontarà a doble partit davant del Granollers, sotscampió del grup I.

La seu de la Federació Catalana de Futbol ha acollit el sorteig de la promoció d’ascens a Tercera Divisió que enfrontarà el Santboià i el Granollers, sotscampions del grup II i II respectivament a Primera Catalana. El partit d’anada es jugarà a la ciutat vallesana el pròxim diumenge 7 de juny a les 19 hores, mentre que la tornada es disputarà el 14 de juny, a les 18 hores, a l’Estadi Joan Baptista Milà.

Altres promocions

D’altra banda, el Vista Alegre va aconseguir finalitzar en segona posició del grup II de Segona Catalana i lluitarà per pujar a Primera. Els castelldefelencs s’enfrontaran a doble partit davant del Camprodón. Primer a domicili i la tornada a Can Vinader. Cal recordar que si puja el conjunt baixllobregatí o un dels dos equips que estan jugant la promoció d’ascens a Segona B (Ascó o Pobla de Mafumet) assegurarà la permanència de l’Espluguenc.

I a la promoció d’ascens a Segona Catalana l’Atlètic sant Just s’enfrontarà al Martinenc B i el Torrelles a la Mataronesa a doble partit.

Redacció / Foto: Edu Rius