Prop de 500 corredores es donen cita a la IV CaCo de Sant Vicenç dels Horts

Alejandra Caldes es va imposar a la prova dels cinc quilòmetres, mentre que Mariona Vila ho va fer a la d'1 km. 

Els carrers de Sant Vicenç dels Horts es van tenyir de lila diumenge passat amb motiu de la celebració de la quarta edició de la cursa Caminar Córrer (CaCo). Prop de 500 corredores van participar a la prova esportiva, que reivindica la igualtat de gènere. La Pista Polivalent Municipal Francesc Macià va ser l’inici i final de la prova atlètica. La CaCo es va dividir en dues proves i totes es podien fer corrent o caminant. Primer es va realitzar la prova infantil, d’1 km, i després, la CaCo per a adultes, de 5 km. 

Alejandra Caldes, del CSCE, va ser la vencedora de la cursa dls cinc quilòmetres amb un temps de 22’33’’, seguida de Laura Romero (22’40’’) i Sílvia Alberich (23’51’’). La prova va aplegar més de 430 participants. D’altra banda, Mariona Vila, es va imposar a la distància d'1 km, on van córrer una trentena de participants.   Laura González i Aina Montoliu van ser segons i tercera respectivament.

Les guanyadores a les altres categories van ser: Aroa Linares (nascudes entre 1986 i 2005), Anna Cuadrado (entre 1964 i 1985), María Mercedes Doña (entre 1950 i 1963) i Cristina Hernández (entre 1913 i 1949).

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix