Laia Sanz lidera el Campionat del Món d’enduro amb autoritat

La pilot de KH-7 de Corbera de Llobregat encapçala la classificació amb 80 punts, catorze més que la segona classificada.

Laia Sanz continua intractable en el Campionat del Món d’Enduro femení. En darrera prova, que es va celebrar a Portugal, la de Corbera de Llobregat va aconseguir una nova victòria en les dues jornades que es van disputar on no va cedir cap de les setze cronos que es van realitzar. D’aquesta manera, acumula el quart triomf consecutiu de l’any.

Sanz està cada vegada més integrada en la KTM Enduro Factory Racing i la seva nova KTM 350 ECX-F, Segons la corberenca"la veritat és que no esperava ni guanyar les quatre primeres carreres i molt menys guanyar totes les especials de Portugal. Estic contenta pel resultat i perquè em sento cada vegada millor amb la moto i integrada en l'equip, al que agraeixo el treball fet."

Amb aquesta nova victòria a la present temporada, Sanz es distancia al capdavant del Mundial, que el lidera amb 80 punts, catorze més que Gardiner i 18 més que Daniels. La pròxima prova serà el Gran Premi de Bèlgica, que se celebrarà entre el 10 i el 12 de juliol a Saint-Hubert.

Redacció / Foto: Arxiu