Lluís Vallès: “És un repte increïble per la història del club”

El segona línia barceloní arriba a la UE Santboiana procedent del BUC després de disputar tres temporades a la Divisió d’Honor B

Lluís Vallès s’ha convertit en el tercer reforç oficial pel projecte 2019-2020 del degà. Vallès, de 28 anys, 1,92 metres i 113 Kg, arriba per reforçar la segona línia del sènior masculí, una posició enguany molt delicada per les lesions que ha patit l’equip. Una de les curiositats del nou jugador de l’equip santboià és la seva meteòrica progressió fins a la Divisió d’Honor: en “Kraken” -tal com és conegut entre els seus companys- va debutar al món del rugbi el 2016 amb l’equip dels Cocodrils de la Universitat Ramon Llull.

Què suposa per tu arribar a la UE Santboiana?

És un repte increïble en el sentit de la història que té aquest club. Poder arribar aquí, jugar al Baldiri Aleu, en aquesta ciutat i el que representa pel rugbi em genera una il·lusió i una aventura molt gran. Tinc moltes ganes de començar.

Com definiries el teu joc?

Sóc un jugador que no té por de tirar endavant. Em considero un jugador ràpid i amb potència, amb un marge de millora important, fort en melé i amb unes ganes d’aprendre que em considero una esponja en el sentit que tot el que pugui rebre per millorar el meu joc ho agafaré i m’ho quedaré.

Com valores la teva trajectòria fins arribar a Sant Boi?

Si m’ho diguessin quan vaig començar no m’ho creuria. Això és més que res el gust que vaig agafar jugant a aquest esport a nivell universitari i posteriorment les oportunitats que em van donar al BUC i les ensenyances de cada entrenador. Agrair a tots ells la seva ajuda per arribar aquí i poder seguir donant-t’ho tot.

 

Redacció / Foto: UE Santboiana

© 2015 Mediabaix. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix