“El PP encarna l'alternativa constitucionalista, solvent i responsable”

Imprimeix

La portaveu del GPP, Cuca Gamarra, adverteix que “des dels populismes de dretes, d'esquerres o de l'independentisme no es construeix la convivència ni el veïnatge a Catalunya”

La portaveu del grup parlamentari popular al Congrés dels Diputats, Cuca Gamarra, va visitar les instal·lacions de la Creu Roja a Castelldefels acompanyada pel diputat i candidat al Parlament, Manu Reyes.

Et4I07 WgAUxqf2

Gamarra va advertir que “des dels populismes de dretes, d'esquerres o de l'independentisme no es construeix la convivència ni el veïnatge a Catalunya” i va subratllar que el vot al PP es destinarà “exclusivament a defensar la convivència, el creixement econòmic i la llibertat en tots els àmbits, com a propietat privada i educació. Hi ha una altra Catalunya possible i és la que representa el PP de la mà d'Alejandro Fernández, que té experiència de gestió i se centra en plantejar solucions reals als problemes reals dels catalans, com l'economia i l'ocupació.”

Et4KxpzXAAIMoMh

Va afirmar que l'únic partit que és garantia per al futur i l'ocupació a Catalunya és el PP i va afegir que “el que fa falta a Catalunya és menys NASA catalana i més empresa catalana, que és la que crea ocupació, oportunitats i futur”. També va advertir als catalans contra l'engany d’Illa el 14-F: “Que no enganyi, perquè l'endemà de les eleccions farà amb els seus vots exactament el mateix que va fer en les últimes municipals de Castelldefels, posar-nos al servei de l'independentisme per a fer i conformar governs.”

La portaveu del GPP va donar el seu suport al sector de l'hostaleria i a les més de 500 empreses vinculades amb el sector del turisme a Castelldefels, enfront del rebuig frontal del PSOE i els partits independentistes al Pla específic de suport a aquest sector proposat pel PP en el Congrés dels Diputats. A més va tornar a reclamar al Govern ajudes directes al sector de l'hostaleria, baixades d'impostos i un Pla Renove per a recuperar l'activitat econòmica.

Et4I08FXMAA nOg

També va assenyalar que els governs a Catalunya han convertit aquesta comunitat en “un autèntic infern fiscal” perquè té un total de divuit impostos, a diferència d'altres autonomies que només tenen tres, enfront de la proposta del PP català de baixar impostos, eliminar successions i donacions i baixar el tram mínim de l'IRPF, que a Catalunya és dels més alts d'Europa.

Et42YW8WQAIwcyF

Va repassar les iniciatives del PP per protegir l'habitatge enfront dels atacs a la propietat privada per part del PSOE, Junts i ERC, com els recursos presentats davant el TC per a l'anul·lació dels decrets del Govern de Catalunya, i va recordar que la meitat de les okupacions d'habitatge es produeixen a Catalunya i un terç de totes a la província de Barcelona.

Després de la visita a les instal·lacions de Creu Roja en aquest municipi, Gamarra va destacar que s'han multiplicat per quatre les persones que acudeixen a aquesta institució per a sol·licitar aliments i també formació per a una ocupació.

Et4MXt0XcAMpsDY

D’altra banda, Manu Reyes va dir, durant la seva intervenció, que en el pròxim 14-F “els catalans ens juguem la convivència, sortir de la pandèmia i també la recuperació econòmica. És per això que és tan important anar a votar i fer-ho per al PP Catalunya.”

 

Redacció / Fotos: PPC