Martín Blanco: "Catalunya no pot aguantar quatre anys més perduts”

Imprimeix

El candidat de Cs, va visitar ahir Cornellà al costat de l'eurodiputat Jordi Cañas que afirma que és el moment "d’avançar i construir una Catalunya que parli, pensi i treballi per a tots els catalans"

"Catalunya no pot aguantar quatre anys més perduts, necessitem un govern que treballi per a tots i no només per als deu presos del procés". Així ho va afirmar el candidat de Ciutadans a les pròximes eleccions autonòmiques, Nacho Martín Blanco, durant una visita a Cornellà de Llobregat. Martín Blanco, s'ha dirigit als votants constitucionalistes recordant-los la importància de la participació en les eleccions del 14-F "hem de ser conscients de les decisives que són aquestes eleccions."

Martín Blanco també va criticar que el candidat de PSC es negués a fer-se unes proves PCR abans del debat electoral de TV3 com sí van fer la resta de participants. "És inacceptable que Illa cregui que està  per damunt del bé i del mal i de la resta de ciutadans", va dir. I es va preguntar“que foscos motius té per negar-se a fer-se la prova". Per al candidat de Cs "Illa hauria de donar exemple i donar explicacions convincents.”

Et3zwJQXMAQo38W

Durant el seu pas per Cornellà de Llobregat Martín Blanco va visitar la Unió Esportiva Cornellà juntament amb l'eurodiputat, Jordi Cañas, i el portaveu local, Daniel Martínez, per conèixer de prop un projecte d'inserció de persones amb discapacitat en el món del futbol. En declaracions als mitjans, Cañas, va reivindicar "defensar la inclusió enfront d'una Catalunya excloent", i va recordar que el Procés ha fet de l'exclusió "l'eix de les seves polítiques". Per l'eurodiputat liberal "és el moment d'avançar per construir una Catalunya unida, que parli pensi i treballi per a tots els catalans.”

Redacció / Fotos: Cs-Cornellà