Martín Blanco: "Catalunya no pot aguantar quatre anys més perduts”

El candidat de Cs, va visitar ahir Cornellà al costat de l'eurodiputat Jordi Cañas que afirma que és el moment "d’avançar i construir una Catalunya que parli, pensi i treballi per a tots els catalans"

"Catalunya no pot aguantar quatre anys més perduts, necessitem un govern que treballi per a tots i no només per als deu presos del procés". Així ho va afirmar el candidat de Ciutadans a les pròximes eleccions autonòmiques, Nacho Martín Blanco, durant una visita a Cornellà de Llobregat. Martín Blanco, s'ha dirigit als votants constitucionalistes recordant-los la importància de la participació en les eleccions del 14-F "hem de ser conscients de les decisives que són aquestes eleccions."

Martín Blanco també va criticar que el candidat de PSC es negués a fer-se unes proves PCR abans del debat electoral de TV3 com sí van fer la resta de participants. "És inacceptable que Illa cregui que està  per damunt del bé i del mal i de la resta de ciutadans", va dir. I es va preguntar“que foscos motius té per negar-se a fer-se la prova". Per al candidat de Cs "Illa hauria de donar exemple i donar explicacions convincents.”

Et3zwJQXMAQo38W

Durant el seu pas per Cornellà de Llobregat Martín Blanco va visitar la Unió Esportiva Cornellà juntament amb l'eurodiputat, Jordi Cañas, i el portaveu local, Daniel Martínez, per conèixer de prop un projecte d'inserció de persones amb discapacitat en el món del futbol. En declaracions als mitjans, Cañas, va reivindicar "defensar la inclusió enfront d'una Catalunya excloent", i va recordar que el Procés ha fet de l'exclusió "l'eix de les seves polítiques". Per l'eurodiputat liberal "és el moment d'avançar per construir una Catalunya unida, que parli pensi i treballi per a tots els catalans.”

Redacció / Fotos: Cs-Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix