Gabriel Rufián: “Ens neguem a regalar-li el present o el futur al PSC”

Imprimeix

El diputat al Congrés va participar en un acte de campanya que es va celebrar a Viladecans juntament amb les candidates al Parlament Bàrbara Lligadas i Najat Driouech

Viladecans va acollir aquest passat cap de setmana un dels molts actes polítics de campanya electoral a nivell local que organitza ERC en els diferents municipis baixllobregatins. Un acte on van participar Gabriel Rufián, Bàrbara Lligadas i Najat Driouech.

EtilpV2XcAAR0BG

La viladecanenca Bàrbara Lligadas, portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Viladecans i integrant de les llistes al Parlament de Catalunya per la província de Barcelona, va exposar que “el nostre principal objectiu  és construir una república culta, feminista, antifeixista. Som els que solucionem els problemes de la gent”. Lligadas també va parlar del jovent a preguntes del públic i va manifestar que “tenim clar que no sou mà d’obra barata. El nostre candidat a la presidència prové del Jovent Republicà i coneix bé els seus problemes. Cal que facin sentir la seva veu i això farem, escoltar-vos si feu sentir la vostra veu” i sobre els paradisos i frau fiscal va dir que “es lluitarà”. Finalment va fer esment de l’escola inclusiva i de la seva promoció així com del model de l’institut escola que “construirem a la Torre Roja.”

EtiiQjkXIAQfqCm

D’altra banda, la candidata número quatre d’ERC al Parlament i diputada, Najata Driouech, va posar en valor la feina feta: “ens acusen d’haver no fet res en l’àmbit de la violència masclista, però nosaltres tenim resultats. Com la llei d’igualtat de tracte i no discriminació”. A més Driouech va advertir del risc de l’entrada de l’extrema dreta al Parlament i va animar a explicar als veïns i veïnes l’amenaça que representa: “hem de reconèixer la diversitat del país, tots hem de remar per una societat cohesionada, de justícia social. ERC és l’únic partit que ho fa”. També va indicar que el vot útil és d’ERC i quan “nosaltres blanquegem el discurs d’odi de l’extrema dreta, avui és contra els musulmans però demà pot ser contra qualsevol de nosaltres”. A preguntes dels assistents sobre mantenir les eleccions el 14-F, Driouech va dir que “a les nostres mans està demostrar que posin la dat que vulgui que nosaltres no tenim por a les urnes.”

EtiifV5XEAIgPy3

Finalment va intervenir el colomenc Gabriel Rufián, diputat al Congrés de Diputats, que va recordar Joan Tardà: “em va ensenyar que la política, el polític, havia de dir la veritat encara que la realitat fos terrible. Aquesta pandèmia deixarà més pobres que mai. Catalunya és un país extraordinari, però també extraordinaris terribles”. D’altra banda, va indicar que “ens neguem a regalar-li el present o el futur al PSC. Ja ens va passar i pot tornar a passar amb el nou líder del 155, Illa. Qui digui que això és una traïció és simplement perquè s'ho pot permetre. Qui digui que posar fi al 155 és inútil és simplement perquè no ho ha patit”. Sobre VOX va afirmar que “és l’Espanya que explota, és el jutge que condemna, la policia que et pega. Si es vota a VOX simplement ets un ratolí votant a un gat. Però aspira a governar? El PSC, Partit Sanchista de Catalunya. Illa va anar a manifestacions de Societat Civil Catalana.”

Redacció / Fotos: ERC-Viladecans