Junts atorga un pes important a l’àrea metropolitana en la llista electoral

Imprimeix

Entre els trenta primers llocs hi ha fins a disset candidats de Barcelona i municipis de l’AMB

Junts per Catalunya atorga un pes important a l'àrea metropolitana en la llista electoral del 14-F. Entre els trenta primers llocs hi ha fins a disset candidats de Barcelona i municipis de l'AMB Junts per Catalunya visualitza amb claredat la seva aposta per l'àrea metropolitana de Barcelona amb la llista confeccionada per optar a guanyar les eleccions del 14-F. Això representa gairebé el 55%. Els cinc primers candidats metropolitans són Jordi Puigneró i Damià Calvet (números 7 i 11) de Sant Cugat, Mercè Esteve (12) de Begues, David Torrens (27) de Badalona i Isidre Sierra (31) de Sant Climent. Puigneró i Calvet són consellers del govern de la Generalitat, Esteve és alcaldessa de Begues i portaveu del grup metropolità de Junts per Catalunya, Torrents és regidor portaveu de Badalona i Sierra és alcalde de Sant Climent del Llobregat i vicepresident de l'AMB.

Captura de pantalla 2021 02 04 a las 12.39.59

candidats baix

A aquests, cal sumar-hi la candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, Joan Canadell (3), Elsa Artadi (4), Jaume Alonso-Cuevillas (5), Aurora Madaula (10), Josep Rius (13), Francesc Dalmases (15), Titón Laila (16), Pep Costa (17), Glòria Freixa (18), Ennatu Domingo (28) i Saloua Laouaji (30). Aquests són els candidats de la ciutat de Barcelona que formen part dels 30 primers llocs de la llista del 14-F de Junts per Catalunya. Candidats que reforcen una clara estratègia metropolitana del partit que lidera Carles Puigdemont.

EtLVRHdXAAMByzv

Una estratègia que es consolidarà amb la creació d’una coordinació metropolitana en el si de la direcció de Junts per Catalunya que recau en Antoni Morral, de Cerdanyola. Una figura que també posa de manifest el paper que el municipalisme metropolità jugarà en el present i futur de Junts per Catalunya i del nostre país.

EtUkhw WQAEn 37

Deu representants més completen llista de metropolitans a la candidatura de Junts per Catalunya. Aquests són Jordi Bou (53) del Papiol, Eliseu Esterlich (55) de l’Hospitalet, Gerard Valverde (57) del Prat, Núria Ramon (60) de Barberà, Josep Maria Llop (61) de La Palma de Cervelló, Jordi Monrós (71) de l’Hospitalet, Eduardo Reyes (75) de Cervelló, Jordi Ferres (77) de Sant Cugat, Àngels Ponsa (82) de Sant Cugat i Antoni Morral (83) de Cerdanyola. També els candidats suplents Ariadna Urroz (2) de Sant Just Desvern, Lluís Soler (6) de Castelldefels, Gemma Margarit (7) de Castellbisbal i Montserrat Parejo (9) de l’Hospitalet. I sense oblidar la barcelonina Neus Munté (84) que ocupa un dels llocs d’honor, tancant la llista.

Redacció / Fotos: Junts Per catalunya