En Comú Podem vol reduir dràsticament l'ús del vehicle privat al Baix

Proposa un pla d'inversions en la xarxa de transport públic

En Comú Podem ha presentat a Martorell un Pla d'inversions del segle XXI per combatre l'emergència climàtica i implementar una xarxa de transport públic que connecti la comarca i redueixi dràsticament l'ús del vehicle privat. “Després d'un segle de mobilitat contaminant, el planeta es troba en una situació d'emergència climàtica que requereix l'esforç i la valentia de totes les administracions”, expliquen els comuns.

EtPMkMKXEAAe6Fn

El diputat Lucas Ferro i el regidor d'Abrera, Joaquín Eandi, ambdós candidats del Baix Llobregat d'En Comú Podem a les eleccions del 14F, i la regidora de Martorell, Laura Ruiz, han presentat a Martorell un Pla d'Inversions per revertir aquesta situació. "Martorell és una de les zones amb pitjors infraestructures ferroviàries i pitjor connectades de la comarca", ha començat la intervenció Lucas Ferro, diputat al Parlament i ambientòleg de professió. "La política catalana en matèria de sostenibilitat, residus o mobilitat, allà on En Comú Podem ha governat, hem sigut valents", ha afegit. A més ha explicat que "davant l'emergència climàtica, el govern de Junts i ERC no ha fet cap proposta en la darrera dècada, va tancar la conselleria de Medi Ambient i ha seguit fent polítiques del segle XX". "No pot ser que les dues vores del riu Llobregat facin de barrera a la mobilitat i reconnectar el Baix Llobregat" , ho conclòs.

EtPMofvWYAI8 cL

El regidor d'Abrera i també candidat al Parlament, Joaquín Eandi, dóna molta importància a aquests comicis: "Aquestes eleccions són fonamentals, perquè del govern que es formi dependrà que es plantegi un canvi de paradigma en les polítiques territorials de manera sostenible. Dependrà del nou govern promoure una política territorial prioritzant la cohesió social, garantint la qualitat mediambiental i el dret a la ciutat; un govern que treballi colze a colze amb els municipis, amb els veïns i veïnes".

En Comú Podem s’ha reivindicat com l'única força que pot fer aquest canvi possible, amb una llei de millora urbana, social i ambiental de barris i viles.

Redacció / Fotos: En Comú Podem

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix