L'empresa francesa Faurecia inverteix a Sant Andreu de la Barca

Un nou centre productiu multiplica per quatre la producció de para-xocs gràcies a una innovadora línia de pintura de recanvis que es destina a vehicles de la marca SEAT, tot i que també proveeix Nissan i Ford.

  

L’empresa francesa Faurecia ha invertit 1,2 milions d’euros en un nou centre productiu amb una innovadora línia de pintura de recanvis que li ha permès multiplicar per quatre la producció, passant de 300 a 1.200 peces de recanvi per a para-xocs cada dia. L’activitat principal de la planta és la producció de para-xocs en sèrie, en fabrica uns 2.400 cada dia, però la línia de fabricació de recanvis permet a Faurencia afegir volum de producció a la planta de Sant Andreu de la Barca.

Aquesta nova línia de pintura contribueix al manteniment de la plantilla de Sant Andreu de la Barca. Jacek Andreas Michalec, director de Vendes per a Volkswagen i SEAT de Faurecia explica que “la nova línia de pintura és exclusiva a la planta de Sant Andreu de la Barca i ens permet augmentar la capacitat de producció assumint la fabricació de recanvis de les altres plantes de Faurecia a l’Estat espanyol.”. 

La majoria de les peces que produeix la fàbrica catalana es destinen a cotxes de la marca SEAT, que és el principal client de la planta amb el 85% de la seva facturació. La planta del Baix Llobregat treballa també per a Nissan i Ford. En aquest projecte, Faurecia ha comptat amb el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix