L'Ajuntament i la Fundació Pinnae treballaran per a les persones amb risc d’exclusió

Imprimeix

Amb aquest acord entre el consistori santboià i l’entitat s’afavoreix la integració social d’aquest col·lectiu mitjançant la seva incorporació al món laboral.

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la Fundació Pinnae van signar aquesta setmana un conveni de col·laboració. Tal com es recull en el seu Pla de Ciutat 2012-2015, el consistori municipal vol promoure la innovació del sector empresarial i comercial per millorar l'economia local i generar ocupació. A fi de contribuir a reactivar l'activitat econòmica en l'actual situació de pèrdua de llocs de treball, l'Ajuntament vol aconseguir que es generin noves iniciatives empresarials i acompanyar les persones emprenedores per tal que facin realitat el seu projecte.

El Programa Genera de la Fundació Pinnae promou i facilita la integració social de persones amb risc d'exclusió mitjançant la seva incorporació al món laboral, i fomenta el desenvolupament de l'esperit emprenedor orientant-lo cap a l'autoocupació. El programa s'implementa creant una xarxa, tant amb les entitats del tercer sector com amb les entitats vinculades a la promoció de l'autoocupació, pel foment de la inserció sociolaboral a través de l'autoocupació, i de l'emprenedoria. La xarxa es completa amb la participació d'empreses privades que porten a terme diverses activitats pel programa (capacitació, acompanyament...) acollint-se a la seva pròpia Responsabilitat Social Corporativa (RSC).El Programa basa la seva estratègia en el desenvolupament d'eines de suport com la formació i la capacitació, el voluntariat, l'acompanyament i les microfinances.

El Programa basa la seva estratègia en el desenvolupament d'eines de suport com la formació i la capacitació, el voluntariat, l'acompanyament i les microfinances.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat