L’Ajuntament de Molins subvencionarà les empreses que contractin aturats

En el darrer Ple municipal del mandat també va designar la nova jutgessa de pau, Joana Solans.

Amb l’objectiu d’ajudar a les empreses i, al mateix temps, a les persones de la vila en situació d’atur, l’Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat en Ple municipal una nova línia de subvencions. Se subvencionarà amb fins a 3.000 euros les empreses que contractin per un període no inferior a 6 mesos a persones de Molins de Rei en situació d’atur. La subvenció màxima s’atorgarà a les empreses que facin contractes a temps complet. En els casos de contractacions a jornada parcial es subvencionarà amb 1.500 euros sempre i quan es compleixi un mínim del 50% de la jornada total. No se subvencionarà cap empresa que pagui per sota del què estableixi el conveni del sector o que estigui per sota del Salari Mínim Interprofessional.

Les ofertes de treball es gestionaran a través de la borsa de treball del Servei d'Ocupació Local de l’Ajuntament de Molins de Rei que realitzarà el procés de preselecció dels candidats juntament amb el Servei d’Empresa. Els col·lectius prioritaris, sempre i quan compleixin el perfil requerit per l'empresa, seran: majors de 45 anys i joves de 18 a 25 anys.

Altres mesures

El Ple Municipal ple municipal del mes d’abril va donar llum verda al primer projecte per la instal·lació d’ascensors exteriors. A més es va aprovar les bases de la subvenció per a l’atorgament d’ajuts per a la socialització, digitalització, substitució i adquisició de materials escolars pel curs 2015-2016. La quantitat destinada a aquest concepte serà la mateixa que el curs actual: 13.710,18 euros. Finalment, i de la resta de la sessió destaca la designació de la nova jutgessa de pau de la vila. La persona que l’Ajuntament proposarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya perquè ocupi la vacant deixada per Pilar Raventós és Joana Solans.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
92

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix