El Fòrum de Comerç de Sant Boi aplega més d’un centenar de persones

Imprimeix

L’acte va tenir lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer on es va presentar el Projecte Obert del Pla de Comerç Urbà 2020

Amb el lema "Un proposta per al comerç urbà de Sant Boi" es va celebrar ahir dimecres el Fòrum de Comerç de Sant Boi de Llobregat a la Bibilioteca Jordi Rubió i Balaguer. Aquesta edició del Fòrum ha estat una edició especial, els representants del comerç de la ciutat han presentat el Pla Director de Comerç de Sant Boi 2020, un projecte global de comerç i ciutat.

L'acte ha comptat amb la participació de Guillem Díaz, consultor que ha ajudat a coordinar aquest projecte, que ha parlat de la proposta per al comerç urbà de Sant Boi. Guillem ha estat director de Comerç i Habitatge Social i formador de l'empresa D'Aleph. Aquí a Sant Boi és molt conegut per l'acompanyament que ha fet tant a les associacions de comerciants com també a l'Ajuntament en matèria de comerç. L'any 2008 va realitzar el Programa d'Orientació per als Equipaments Comercials de Sant Boi, eina que ha ajudat en aquests darrers anys a planificar el comerç del municipi.

Aquest projecte s'està treballant de forma transversal entre diferents àrees de l'ajuntament (mobilitat, projectes i obres, llicències, UAPA i promoció de la ciutat) i representants del sector comercial a través de la Taula de Comerç (espai de relació amb els representants del sector comercial de la ciutat amb la voluntat de crear un espai de participació i de treball).

La presentació del Fòrum va anar a càrrec de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, el tinent d'alcalde de Governança i Ciutadania, José A. Carcelén, i un representant de les associacions de comerciants, Claudi Beltran.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi