L'Ajuntament de Sant Vicenç potenciarà l’exportació de les seves empreses locals

El departament d’Empresa posa en marxa un programa formatiu que es realitzarà quinzenalment.

A partir del pròxim 14 d’abril, el departament d’Empresa de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts endegarà una ‘Trajectòria Formativa en Exportació’, dirigida a PIMES locals amb potencial exportador. La sessió formativa, anomenada “La teva empresa també pot exportar”, a càrrec de Víctor de Francisco, de Reexporta, està adreçada a les empreses locals i la seva finalitat és que aquestes coneguin i apliquin tots els instruments que són al seu abast per a començar a exportar. La sessió serà a les 10 hores, a les dependències municipals del Molí dels Frares, i comptarà amb la presentació de l’alcalde, Oriol Junqueras.

Aquesta sessió formativa de sensibilització a l’exportació donarà el tret de sortida a un programa formatiu per a empreses que es realitzarà quinzenalment, on es tocaran aspectes com la selecció de mercats, el transport internacional, els Incoterms, l’adaptació de l’empresa i la selecció de programes per a l’exportació. A les empreses que finalitzin amb èxit aquesta formació l’Ajuntament els atorgarà un incentiu per realitzar algun programa d’exportació dels que porten a terme ICEX, ACCIÓ i Cambra de Comerç.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix