Decathlon col·loca la primera pedra del nou centre logístic a Can Margarit

Ocuparà una superfície de 64,5 ha, amb un sostre edificable de 325.000 m i tindrà un cost de 24 milions.

Decathlon ha ratificat el seu compromís amb Sant Esteve Sesrovires amb la col·locació avui de la primera pedra del centre logístic que s’aixecarà al futur polígon industrial Can Margarit. L’acte l’ha presidit l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, acompanyat pel delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea; el director General d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre, Xavier Flores; el Country Manager de Goodman a España, Guillermo Ravell; i el director de logística de Decathlon Espanya, Victor Rovira.

Per a l’alcalde,Enric Carbonell, és “un nou model de desenvolupament per a Sant Esteve”. En el seu parlament va destacar també que “Can Margarit es troba en una posició estratègica entre els corredors del Mediterrani i de l’Ebre i és el motor que contribuirà a diversificar l’activitat econòmica de la zona i la seva reindustrialització”.

El futur centre logístic és un projecte que desenvoluparà Goodman, grup integrat de desenvolupament i inversió en el sector immobiliari, amb una inversió de 24 milions d’euros. L’empresa de material esportiu reubicarà dos centres de distribució regional en una única plataforma, que ocuparà 40.000 metres quadrats. La finalització de la infraestructura està prevista per al maig de 2016. Pel que fa a l’ocupació, la companyia francesa preveu consolidar els 300 llocs que té actualment entre els centres de Sant Esteve i Vilafranca i crear-ne un centenar de nous.

Decathlon serà la primera empresa que s’instal·larà a Can Margarit i posteriorment s’espera l’arribada de SAICA, referent europeu en el sector del cartó, que manté el seu compromís d’instal·lar-s’hi.

Can Margarit, més de 2.500 llocs de treball

El nou àmbit industrial ocupa una superfície de 64,5 ha, amb un sostre edificable de 325.000 m2. Disposarà de parcel·les des de 1.200 fins a 45.000 m2. En un futur, la plena ocupació del nou sector industrial pot representar la generació de més de 2.500 llocs de treball. Can Margarit es troba en una posició estratègica, amb accés a importants infraestructures viàries, actuals i futures. Aquest ha estat un factor determinant en la decisió de Decathlon d’implantar-s’hi.

Reivindicació desdoblament B-224

Aquesta dinamització industrial ha d’anar acompanyada de les corresponents infraestructures. En aquest sentit, l’alcalde ha posat de relleu que “Des del govern municipal treballarem activament perquè les administracions competents executin les infraestructures necessàries per donar resposta a la competitivitat d’un sector amb gran futur”. En aquesta reivindicació hi ha l’urgent desdoblament de la B-224.

Obres d’urbanització Can Margarit i nous accessos

Actualment s’estan s’estan executant les obres d’urbanització per facilitar la implantació de Decathlon. En aquesta fase es preveu la construcció d’una estació depuradora d’aigües residuals per a tot el sector, el desviament dels serveis afectats que discorren pel camí de Can Bargalló, i la construcció dels accessos des dels principals vials.

El projecte d’urbanització de l’àmbit va associat, d’una banda, a la construcció d’una rotonda d’accés al municipi en l’actual encreuament amb la carretera B-224 que està previst que s’iniciï al juliol i que executa la Junta de Compensació de Can Margarit. De l’altra, un nou accés al barri de Can Bargalló, amb un vial que duplica l’amplada de l’actual i que ja es troba en fase de construcció. Aquestes actuacions han de contribuir a millorar la seguretat i la mobilitat de la zona.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

 

Principio del formulario

Final del formulario

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix