Els emprenedors molinencs tindran accés a una línia de crèdit

Gràcies a l’acord entre l’Ajuntament i la Caixa d’Enginyers que facilitarà el seu finançament.

L’Ajuntament de Molins de Rei i la Caixa d’Enginyers, una societat cooperativa amb més de 130.000 socis, han signat un conveni de col·laboració que facilitarà l’accés a finançament dels emprenedors de Molins de Rei que vulguin impulsar un nou negoci o pels que ja tinguin l’empresa consolidada. Aquest és el segon acord que la corporació firma en pocs mesos amb entitats de l’àmbit de les cooperatives. Aquest acord permetrà oferir línies de finançament personalitzades en matèria de préstecs per donar suport projectes empresarials, facilitant l'accés als emprenedors i les empreses de la vila.  

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va explicar en l’acte de presentació de l’acord que “demostra la nostra aposta per la banca ètica i de proximitat i que és capaç de prestar un servei als ciutadans a l’altura del nostre nivell d’exigència”. Casals també ha manifestat que “els bons resultats en matèria de supervivència empresarial que tenim al municipi no són casualitat, sinó fruit d’acords i de treball en xarxa com el que estem fent amb la Caixa d’Enginyers”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha destacat que “durant aquest mandat hem diversificat els serveis per ampliar el ventall de possibilitats que donem a la gent que vol tirar endavant una idea” però ha afegit que “seria impossible pretendre fer això sense el suport d’entitats prestigioses i amb una trajectòria perfectament contrastada”. D’altra banda, el president de Caixa d’Enginyers, Josep Oriol Sala, també ha volgut subratllar que “aquest és un conveni especialment important, perquè Molins de Rei ha demostrat aquests anys que recolza els emprenedors de forma activa, i això no és tan habitual com alguns volen fer creure”.

Segon conveni

És el segon conveni signat per l’Ajuntament amb entitats cooperatives en els darrers mesos. El desembre de l’any 2013 es va signar un acord similar amb Coop57 per prestar assessorament i, a més, s’han realitzat diferents xerrades divulgatives per promoure aquesta modalitat empresarial que a Catalunya ocupa a més de 40.000 persones.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
91

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix