La viladecanenca Ascil Proyectos SL, Millor Iniciativa Empresarial 2014

Imprimeix

La Pastisseria Roca, també del mateix municipi baixllobregatí, va aconseguir el premi a la Milla Iniciativa Comercial en els XII Premis Delta.

El Cèntric Espai Cultural del Prat va acollir ahir dijous al vespre l'acte de lliurament dels XII Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials de 2014, impulsats pels ajuntaments de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi i el Prat.

El premi a la Millor Iniciativa Empresarial, dotat amb 3.000 €, ha estat per a Ascil Proyectos SL, de Viladecans, dedicada al desenvolupament de biofàrmacs i productes biotecnològics. El segon premi, de 1.500 €, ha estat per a l'empresa pratenca Specific Pig SL (www.specipig.com), pionera a Europa en la cria, comercialització i investigació biomèdica en el sector porcí. Aquestes dues empreses també han rebut el Premi Impuls de projectes innovadors d'Innobaix. El tercer premi, de 1.000 €, ha estat per a una altra empresa del Prat, Urano Vet SL (www.uranovet.com), dedicada al desenvolupament i distribució de productes innovadors per a veterinaris d'animals de companyia. D’altra banda, l'empresa pratenca Global Frangrances SL, d'anàlisi, investigació, creació i elaboració de fragàncies i aromes, ha rebut, com a finalista, una Menció Especial del jurat.

El premi a la Millor Iniciativa Comercial, amb 2.000 €, ha estat per a la Pastisseria Roca de Viladecans.

Altres empreses presentades

El Jurat ha reconegut els projectes de la resta d'empreses del Prat que s'han presentat a aquesta edició del concurs: Banzai Sushi, Estudi Gràfic El Prat, Go Play Padel, Lambada Estudi Creatiu, Noucelandi Uikú Coworking El Prat.

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat