El Prat acollirà els Premis Delta a les millors iniciatives empresarials de 2014

Imprimeix

Se celebrarà demà dijous a l’Auditori del Cèntric Espai Cultural on es reconeixerà la creació i la consolidació de les noves entitats empresarials.

L'Auditori del Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat acollirà, demà dijous 19 de març a partir de les 19 hores, l'acte de lliurament dels XII Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials de l'any 2014. Amb una tradició consolidada, aquests premis volen reconèixer la creació i la consolidació de noves activitats empresarials sorgides a l'àmbit local dels municipis del delta del Llobregat: El Prat, Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels. Enguany s’hi han presentat 37 candidatures.

L'acte començarà amb una actuació musical a càrrec de Mònica Escrig & Jordi Pujol per, tot seguit passar als parlaments de les autoritats polítiques: Lluís Tejedor, alcalde del Prat; Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà; José Ángel Carcelén, 1r tinent d'alcalde de Governança i Ciutadania de Sant Boi; María Salmerón, 1a tinenta d'alcalde d'Empreses, Innovació i Ocupació de Viladecans; Santiago Barona, regidor de Promoció econòmica i Foment de l'Ocupació de Castelldefels; Joan Aregio, secretari d'Ocupació i Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya; i Lluís Bahamonde, president d'Innobaix.

Els premis compten amb el patrocini de CaixaBank i tenen una dotació econòmica de 7.500 €, repartits en les categories següents:

- Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials: 1r premi: 3.000 €; 2n premi: 1500 €; i 3r premi: 1.000 €

- Premi Delta a la Millor Iniciativa Comercial: Un únic premi de 2.000 €

Redacció / Foto: Arxiu