Els joves empresaris de la comarca i l’Hospitalet s’aplegaran a Viladecans

Imprimeix

PIMEC organitzarà divendres la segona edició del Sopar Trobada on es reunirà el teixit empresarial, polític, financer i periodístic de la comarca.

PIMEC Joves Empresaris del Baix Llobregat-l'Hospitalet celebrarà el pròxim 6 de març la segona edició del Sopar Trobada de joves empresaris, que tindrà lloc a l'edifici CUBIC de Viladecans. L’acte comptarà amb la presència de més de dues-centes persones. Hi participaran l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz; el president de PIMEC Baix Llobregat, Ramón Pons -foto-; el president de la Fundació PIMEC, Joaquim Llimona; el president de PIMEC Joves, Miquel Camps; el president de PIMEC Joves Empresaris Baix Llobregat-l'Hospitalet, Sergi Fuster, i un nombre destacat de diputats, alcaldes, regidors i representants d'entitats de la comarca i l'Hospitalet de Llobregat.

Davant l'èxit de la primera edició, la patronal vol tornar a reunir el teixit empresarial, polític, financer i periodístic de la comarca amb l'objectiu de fomentar la seva connexió i, alhora, exposar els nous reptes per al 2015 de PIMEC Joves Empresaris. Així mateix, recorda la necessitat de tenir, dins la dinàmica empresarial, uns valors i una cultura compromesos amb l'entorn.

Acte solidari

Enguany, el sopar aposta de nou per la solidaritat, donant suport a la tasca que està portant a terme la Fundació PIMEC a través del programa emppersona, dedicat a ajudar els empresaris que s'han vist afectats per la crisi i que estan en procés o que ja han hagut de tancar la seva empresa. Per això, es projectarà El Corredor, un curtmetratge inspirat en les històries que passen per la Fundació PIMEC i que ha estat guardonat, entre d'altres, amb el Premi Gaudí.


Redacció / Foto: PIMEC