Es facilitarà el finançament i la reducció de costos a les empreses

Imprimeix

Els avantatges de l'acord entre AEBALL i Banc de Sabadell s'adrecen també s’adrecen als treballadors de les empreses associades.

Maria Rosa Fiol, director general d'AEBALL, i Jaume Patau, director de zona de L'Hospitalet i el Baix Llobregat del Banc Sabadell, han signat aquest matí un acord que permetrà als membres de l'associació beneficiar-se d'una selecció de serveis i productes financers exclusius, adaptats a la seva activitat professional i a la seva economia personal, en unes condicions preferents. Una oferta destinada a cobrir les seves necessitats, tant de l'economia professional com de la particular i familiar. A més de les empreses associades a AEBALL, també es poden beneficiar d'aquestes condicions especials els familiars de primer grau i els empleats dels associats.

La contínua relació entre AEBALL i el Banc Sabadell, a través de reunions periòdiques, farà que l'oferta es vagi adaptant a les necessitats reals dels associats i que, quan calgui, es dissenyin productes específics en funció de les necessitats dels comerciants que exerceixen determinades activitats. La voluntat d'ambdues entitats és activar permanentment la relació per conèixer, sempre i de primera mà, les necessitats de les empreses i intentar mantenir al dia els serveis i les prestacions que es deriven del conveni.

Destaca de l'oferta per empreses associades el Compte Expansió Negocis PRO, que abona a l'empresa directament el 10% de la quota d'associat, fins a 100 euros anuals per compte, per a quotes domiciliades a Banc Sabadell, remunerat, sense comissions d'administració i manteniment, ni per transferències nacionals en euros (via BS Online) ni per l'ingrés de xecs en euros domiciliats en entitats de crèdit espanyoles, targetes gratuïtes i els millors preus en TPV, assegurances, pòlisses de crèdit, rènting, lísing i préstecs.

L'acord també posa a disposició de les empreses solucions per finançar les seves inversions, com les línies ICO 2015. Aquestes línies incorporen uns requisits més flexibles que anys enrere i hi permeten l'accés a tots els comerciants, autònoms i empreses oferint una solució adequada independentment de la seva dimensió. Els tipus d'interès preferents i l'ampliació de terminis d'amortització fan especialment atractiu el finançament a través de les línies ICO. 

Redacció / Foto: AEBALL