Nova web del departament d'Ocupació i Empresa de l’ajuntament de Sant Vicenç

Imprimeix

El portal neix amb l’objectiu d’oferir informació, assessorament i recursos a les persones, les empreses i els emprenedors.

Ja està operatiu, des d’avui, el nou web del departament d’Ocupació i Empresa del consistori vicentí: https://www.santvicencactiu.cat. El nou espai virtual integra tots els serveis d’aquest departament i neix amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat de les persones en procés de cerca o millora de feina i, alhora, de facilitar els diferents tràmits a les empreses i comerços del municipi baixllobregatí.

Continguts

El nou web aglutina informació dels diferents àmbits econòmics, comercials i empresarials, com per exemple un directori d’empreses, polígons i naus buides ubicades a Sant Vicenç dels Horts, un llistat dels establiments comercials del municipi o també una relació d’eines i recursos per als usuaris per optimitzar la seva recerca de feina, entre d’altres. D’aquesta manera, els usuaris podran registrar-se a la borsa de treball, accedir a les ofertes de feina i als diferents serveis de formació, orientació laboral i emprenedoria.

Serveis per a empreses i emprenedors

Les empreses podran accedir des del web a tots els serveis que el departament d’Ocupació i Empresa posa a la seva disposició, ja sigui, per exemple, per gestionar ofertes de feina o realitzar una recerca lliure de candidats de la borsa de treball. El web també ofereix assessorament per a emprenedors i informació dels recursos, ajuts i subvencions que aquests tenen al seu abast.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts