Nova web del departament d'Ocupació i Empresa de l’ajuntament de Sant Vicenç

El portal neix amb l’objectiu d’oferir informació, assessorament i recursos a les persones, les empreses i els emprenedors.

Ja està operatiu, des d’avui, el nou web del departament d’Ocupació i Empresa del consistori vicentí: https://www.santvicencactiu.cat. El nou espai virtual integra tots els serveis d’aquest departament i neix amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat de les persones en procés de cerca o millora de feina i, alhora, de facilitar els diferents tràmits a les empreses i comerços del municipi baixllobregatí.

Continguts

El nou web aglutina informació dels diferents àmbits econòmics, comercials i empresarials, com per exemple un directori d’empreses, polígons i naus buides ubicades a Sant Vicenç dels Horts, un llistat dels establiments comercials del municipi o també una relació d’eines i recursos per als usuaris per optimitzar la seva recerca de feina, entre d’altres. D’aquesta manera, els usuaris podran registrar-se a la borsa de treball, accedir a les ofertes de feina i als diferents serveis de formació, orientació laboral i emprenedoria.

Serveis per a empreses i emprenedors

Les empreses podran accedir des del web a tots els serveis que el departament d’Ocupació i Empresa posa a la seva disposició, ja sigui, per exemple, per gestionar ofertes de feina o realitzar una recerca lliure de candidats de la borsa de treball. El web també ofereix assessorament per a emprenedors i informació dels recursos, ajuts i subvencions que aquests tenen al seu abast.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix