Valeriano Gómez participarà en el Fòrum de Debat de la Fundació Utopia

Imprimeix

L'exministre realitzarà la ponència “La reforma laboral de 2012 i la sostenibilidat del sistema de pensions”  demà 16 de febrer a la sala d’actes del Castell de Cornellà de Llobregat.

Aquest dilluns 16 de febrer tindrà lloc la primera sessió del Fòrum de Debat: “El treball al segle XXI”, amb la ponència impartida per l'exministre de Treball, Valeriano Gómez, amb el títol “La reforma laboral de 2012 y la sostenibilitat del sistema de pensions”. L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes del Castell de Cornellà de Llobregat a les 18 hores.

El treball és un concepte que necessita un debat continuat donat que juga un paper determinant sobre l'economia, la qualitat de vida, els salaris, la qualitat de l'ocupació i la competitivitat de les empreses, tot això considerat en un entorn econòmic globalitzat. En aquest context, la Fundació Utopia col·labora en l'anàlisi i l'elaboració de propostes sobre els canvis de valors que es produeixen actualment en el món del treball i que són en el centre del debat econòmic i social: noves generacions de treballadors, condicions de treball, qualitat del treball i de l'ocupació, dificultat de trobar feina de qualitat i mantenir-la, gestió de la diversitat cultural en el treball...

Per aquest motiu, la Fundació Utopia posa en marxa el Fòrum de Debat: “El Treball al segle XXI”, constituït per persones de diferents àmbits, entitats i institucions del Baix Llobregat que tenen interès manifest sobre temes laborals i que volen participar voluntàriament en aquests debats i aportar reflexions i propostes d’actuacions sobre un fet que afecta el conjunt de la ciutadania i del sistema econòmic.

Aquesta serà la primera de les quatre sessions programades per a l’any 2015, de les quals rebreu puntual informació.


Redacció / Foto: Arxiu