PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet programa quatre cursos gratuïts

Imprimeix

L’oferta formativa se centrarà sobre tècniques de venda i llengües estrangeres i s’impartiran durant els mesos de gener i abril a Sant Feliu de Llobregat.

PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet ha programat quatre cursos de formació subvencionada que es realitzaran durant els mesos de gener i abril a Sant Feliu de Llobregat. Es tracta de quatre propostes que pretenen donar eines per tal de desenvolupar competències en els àmbits de les tècniques de venda i llengües estrangeres.

Ramón Pons, president de PIMEC Baix Llobregat– ’Hospitalet, ha assenyalat que “està a les mans del teixit empresarial millorar la qualitat i la competitivitat de les nostres empreses, sent conscients de la importància de la formació i portant-la a la pràctica per comprovar els seus notables i múltiples beneficis.”

Els cursos

Sota el títol ‘Anglès. A2. Nivell Elemental (A2. A)’ es desenvoluparan un total de 50 hores de formació entre el 27 de gener i 28 d’abril. Es tracta d’un curs presencial que se centrarà a comprendre informació general i específica de textos tant escrits com orals, en anglès. El segon curs, ‘Anglès. B2. Nivell Intermedi Alt (B2.B)’ constarà de tretze sessions que es portaran a terme entre el 27 de gener i el 10 de març. L’objectiu d’aquesta formació és millorar el nivell d’anglès adquirit prèviament per tal de poder comunicar-se més enllà de situacions ordinàries. La tercera de les propostes donarà els principis bàsics per a poder-se comunicar i entendre’s en alemany. Amb aquest objectiu, les sessions del curs treballaran durant tretze sessions les claus de l’expressió escrita, comprensió oral i comprensió escrita alemanya. El curs s’impartirà entre el 28 de gener i 11 de març.

El quart curs i últim curs es titula ‘Tècniques de venda i formació de venedors’, en el qual es desenvoluparan un total de 20 hores de formació en cinc sessions de quatre hores de durada, entre el 9 i 24 d’abril. Es tracta d’un curs presencial que se centrarà a donar les claus per tal de formar a venedors convincents i eficaços.

Redacció / Foto: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet