Es presenta la 164a Fira de la Candelera de Molins de Rei

L’estrena d’una aplicació per a mòbils i tauletes, i l’ampliació de les zones d’aparcament són les principals novetats de l’edició d’enguany que acollirà gairebé un miler d’expositors.

Avui s’ha presentat la 164a Fira de la Candelera que se celebrarà els pròxims dies 30 i 31 de gener, i 1 de febrer a Molins de Rei. A l’acte, han intervingut el regidor de la Fira, Joaquim Martí, així com l’alcalde, Joan Ramon Casals, i el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz.

Una de les novetats que presenta enguany la Fira de la Candelera és la creació d’una app pròpia. Des del 20 de gener ja es pot descarregar a l’Apple Store i a Google Play per a tauletes i smartphones. A més, s’amplien les places d’aparcament al Polígon el Pla, ocupant part de la carretera N-340 i deixant lliure els laterals. També es recupera l’aparcament del riu. En total s’amplia a més de 600 places. D’altra banda, la zona blava que abans era el dipòsit de cotxes es destinarà a pàrquing d’expositors.

Durant la presentació, també s’ha anunciat que s’incrementarà la neteja i lavabos públics així com la vigilància. A més, es reforçarà el servei del Bus de la Fira amb un tercer autobús llançadora des del polígon Riera del Molí que reforçarà els dos que ja hi circulaven (des dels barris de muntanya i del polígon el Pla).

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha explicat durant l’acte que una vegada que “s’havia aconseguit que la Fira de la Candelera tingués la seva màxima capacitat possible, els nostres esforços i dels seus organitzadors ha estat créixer en qualitat. Tot i que estem en un context de crisi, els continuen venint, ja que saben que genera grans oportunitats de negoci. Per a nosaltres és la millor marca per a la promoció de la ciutat.”

D’altra banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha dit en la seva intervenció que l’èxit de “la Fira és no només del treball que fa durant tot un any molta gent per fer possible la idea d’un grup de persones ja fa uns anys, sinó també la capacitat d’adaptació que ha tingut amb el pas del temps amb la inclusió de novetats que fan de la Fira de la Candelera una de les més importants i capdavanteres del país en nombre de visitants i expositors.”

En xifres

La Fira de la Candelera, una de les més importants que se celebren a Catalunya, comptarà enguany al voltant del miler d’expositors -uns 950-, té un pressupost d’uns 500.000 euros, i una extensió d’uns 45.000 metres quadrats. Segons els organitzadors s’espera la visita d’unes 300.000 persones, una dada molt semblant a la del 2014.

Redacció / Foto: Fira de la Candelera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix