Hisenda investigarà tots els clubs esportius del Baix Llobregat

Imprimeix

Després de detectar diverses irregularitats comptables en entitats de la comarca, sobretot, les relacionades amb el futbol.

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, el Ministeri d’Hisenda està decidida a posar fi amb la corrupció i les irregularitats en les entitats esportives després de detectar diversos casos que està investigant actualment. És per això que a partir del pròxim any té previst fer una intensa campanya a Espanya i a Catalunya per esbrinar si es cometen irregularitats comptables.

En una primera fase, té previst començar per les entitats esportives on l’Agència Tributaria creu que es comenten la major part de les irregularitats en diferents conceptes. La Premsa del Baix ha pogut contactar amb la delegació a Catalunya de l’Agència Tributària i ha confirmat a la nostra publicació que des de fa ja uns mesos estan investigant a diversos clubs de futbol de Segona B i Tercera Divisió –sobretot en el Baix Llobregat- on s’han pogut cometre aquests fets delictius on col·laboren amb empreses externes que s’aprofiten d’un context legal sense regular per lucrar-se a través de facturacions, traspassos i fitxatges de jugadors, etc. Així mateix, aquesta campanya s’ampliarà posteriorment a totes les modalitats esportives.

A més, Hisenda donarà a conèixer aviat aquells clubs que estan sota sospita i sent investigats. La Premsa del Baix pot avançar que una d’aquestes entitats milita a Segona B de futbol.


Redacció / Foto: Arxiu