Els autònoms i les empreses de Sant Boi tenen el suport municipal

Imprimeix

L'Ajuntamement baixllobregatí concedirà una subvenció del 100 % de la cotització.

L'Ajuntament de Sant Boi, amb la col·laboració del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2012-2015 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, estableix unes línies de suport i subvencions públiques, per al foment de l'autooocupació a Sant Boi. El període subvencionable es comprèn des de l'1 de gener de 2014 fins al 30 d'abril de 2015.

Així, es concedirà una subvenció del 100% de la quota de cotització al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), amb un màxim de 200€ al mes i per un període màxim de 12 mesos, d'aquells emprenedors donats d'alta a partir de l'1 de gener de 2014, que siguin residents i/o noves empreses domiciliades al municipi.

Els requisits

Els destinataris hauran de complir tots els requisits que s'esmenten a continuació: persones que hagin iniciat una activitat empresarial a partir de l'1 de gener de 2014 i que en el moment de sol·licitar l'ajut encara estiguin donades d'alta a la mateixa activitat laboral, residents a Sant Boi i/o noves empreses domiciliades a Sant Boi, estar inscrit a l'INEM com a demandant d'ocupació en el moment immediatament previ a l'inici de l'activitat. La data d'alta ha de ser a partir de l'1 de gener de 2014 i el període subvencionable es comprèn des de l'1 de gener de 2014 fins al 30 d'abril de 2015.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi