Dolors Montserrat: “La comarca rebrà més de 230 milions d’euros el 2015”

Imprimeix

La Vicepresidenta tercera en el Congrés dels Diputats considera que “és absolutament fals que el govern no inverteixi en el Baix Llobregat. Mentre que alguns no paren de dir paraules i no fan res, el Partit Popular actua”.

La Vicepresidenta tercera en el Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, va parlar de les inversions del Ministeri de Foment a la comarca del Baix Llobregat, just davant de les obres de la variant N-340, iniciades ahir. Montserrat (PP) va explicar que “és absolutament fals que el govern no inverteix en la comarca del Baix Llobregat, dir això es dir una gran mentida. Només en aquesta comarca es fa una inversió directa de més de 230 milions d’euros, xifra que hagués estat superior de no haver sigut perquè els socialistes van deixar el país en bancarrota”. Per a Dolors Montserrat “mentre alguns no paren de dir paraules i no fan res, el partit Popular actua”. A més considera “molt injust que només es parli del que no es fa, s’ha de parlar de la gran quantitat de coses que s’estan fent gràcies a l’Estat”. Així la vicepresidenta va detallar les diferents partides dels pressupostos generals de l’Estat pel 2015 que van destinades a aquesta comarca (a més de la inversió que es farà a la Variant de Vallirana):

  1. Estació de tren de Molins de Rei 1,38 milions d’ euros (2015) per a la rehabilitació de. Millora de les andanes, instal·lació de l’ascensor, millores en l’edifici, millores en els accessos i un pas inferior.
  2. El Prat de Llobregat: entre 2014 i 2015 s’hi inverteixen gairebé 400.000 euros en la millora de les andanes.
  3. Sant Feliu de Llobregat entre 2014 i 2015, gairebé 2,5 milions d’euros en la millora de l’estació, de les andanes i la instal·lació d’ascensor
  4. Sant Joan Despí entre 2014 i 2015, més de 3 milions d’euros en millora de les andanes, dels accessos, de l’edifici I la instal·lació d’un ascensor.

Redacció / Foto: PP Catalunya