Vuit nous projectes d'emprenedoria i economia social veuen la llum

Imprimeix

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat donarà suport a través del programa llançadora de Coboi on es podran beneficiar d’assessorament, tutorització, treball col·laboratiu, formació i la recerca de finançament, entre altres serveis.

La Casa de la Vila de Sant Boi de Llobregat va ser escenari de l'acte de presentació de la segona edició de la llançadera de projectes de la iniciativa municipal Coboi. El consistori donarà suport a vuit nous projectes d’emprenedoria i economia social. Els seleccionats són Farmahome, Destino: Peumayén, SomBici, Filmoteca Sant Boi de Llobregat, Centre d'expressió musical i artística, Alfènix (Associació Lúdica Fènix), Anié i Institut Helium. S'han escollit mitjançant una convocatòria pública adreçada a persones de Sant Boi i el Baix Llobregat.

Aquests projectes, tots ells en fase inicial de desenvolupament, participaran del 18 de novembre al 22 de gener en el programa llançadora de Coboi (Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi). S'hi podran beneficiar d'assessorament especialitzat i tutorització, formació sobre emprenedoria, treball col·laboratiu (co-working) i suport per a la recerca de finançament, entre altres serveis adreçats a definir, concretar i fer viables les seves idees de negoci.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi