El 14è Fòrum Empresarial va debatre sobre competitivitat i eficiència energètica

Imprimeix

L’acte, que es va celebrar a Sant Boi de Llobregat, va aplegar 140 persones on vicepresident d'Schneider Electric España, Manuel Moliner, va parlar sobre el paper de l'energia en la competitivitat de les empreses.

L’Hotel Front Air Congress va acollir ahir la catorzena edició del Fòrum Empresarial de Sant Boi de Llobregat on es va aplegar 140 persones. Manuel Moliner, vicepresident de Solucions de Schneider Electric España va ser l’encarregat de fer la ponència sobre el tema "Competitivitat i eficiència: el paper clau de l'energia".

Manuel Moliner, expert en gestió de l’energia i solucions d’eficiència energètica, va parlar sobre el dilema de l'energia: com que d'aquí a l'any 2050 el consum energètic es doblarà però alhora caldrà reduir a la meitat de les emissions de CO2 a l'atmosfera, l'eficiència energètica s'haurà de multiplicar per quatre. Moliner, durant la seva intervenció, va considerar urgent intervenir com abans millor per incrementar l'eficiència energètica aprofitant les noves tecnologies i propiciant un canvi d'hàbits col·lectiu.

D’altra banda, l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, va explicar que el Fòrum empresarial és un bon instrument per ajudar a "fer de Sant Boi una ciutat d'oportunitats" on "el desenvolupament econòmic sigui compatible amb la justícia social i amb la creació de llocs de treball dignes". A més, va apostar per fórmules innovadores de promoció de l'economia (l'emprenedoria i el cooperativisme, per exemple) i va agrair la participació del sector empresarial de Sant Boi en el Pla de suport a la contractació de persones aturades, que permetrà crear 121 nous llocs de treball mitjançant la col·laboració del sector públic i el sector privat.

El Fòrum empresarial de Sant Boi és una trobada periòdica de l'Ajuntament amb l'empresariat local per mantenir obert un marc estable de relacions mútues i ajudar a promoure la recuperació de l'economia. En aquesta ocasió, ha tingut lloc a l'hotel FrontAir Congress.

Redacció / Foto: Consell Comarcal del Baix Llobregat