Un centenar de persones troben feina a Sant Vicenç dels Horts

L’Ajuntament els contractarà durant l’últim trimestre amb diversos plans d’ocupació.

Prop d’un centenar de persones s’incorporaran al mercat de treball a Sant Vicenç dels Horts durant l’últim trimestre de l’any. L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts té previs contractar-los a través de diversos plans d’ocupació, gràcies a les subvencions de diferents administracions combinades amb recursos propis. En concret, els projectes tiren endavant amb una inversió de l’Ajuntament de 753.000 euros i subvencions per valor de 528.000 euros a càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la Diputació de Barcelona. Fins ara, ja s’hi han incorporat 61 de treballadors i treballadores i la resta ho faran de manera progressiva en les pròximes setmanes.

Benvinguda

La sala de plens del consistori municipal vicentí ha acollit aquest matí l’acte de benvinguda per a tots aquests nous treballadors de l’Ajuntament, que ha comptat amb la presència de l’alcalde, Oriol Junqueras, els regidors de Govern i representants de les administracions supramunicipals que atorguen els ajuts. En nom de tot l’equip de govern, l’alcalde els ha animat a “aprofitar l’oportunitat de formar-vos, d’aprendre coses i d’intentar trobar opcions de futur perquè d’aquí uns mesos consolideu el que hagueu après aquí a través d’alguna feina”.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix