Trobada entre PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet i el Departament d’Ensenyament

Imprimeix

Van analitzar les novetats del nou Projecte de llei de la formació professional.

El president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Ramón Pons, va rebre el director dels Serveis Territorials del Baix Llobregat del Departament d’Ensenyament, Josep M. Pérez, i el responsable de Formació Professional al territori, Xavier Arasanz, a la delegació de la patronal de Sant Feliu de Llobregat.

L’objectiu de la trobada va ser analitzar les novetats del Projecte de llei de la formació professional, que té com a objectiu millorar les competències professionals de les persones i la competitivitat de les empreses, les oportunitats d’ocupació i el progrés social i econòmic del país.

El president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet va assenyalar que des de la patronal “hem treballat molt en l’elaboració d’aquest avantprojecte i continuarem fent-ho al Parlament, amb la mateixa intensitat i implicació de tots els nivells de l’organització, des de la presidència fins als professionals de l’estructura.”

Els representants d’Ensenyament han exposat alguns exemples d’èxit i han remarcat la importància de saber de primera mà les necessitats formatives de les empreses per tal de posar en marxa accions a mida i que s’adaptin a la realitat.

Redacció / Foto: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet