Premi per al Consell de Seguiment de la Crisi Econòmica de Molins de Rei

Se li ha concedit el prestigiós Premi Alfons Ortuño que lliura l’Escola d’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya.

El Consell de Seguiment de la Crisi Econòmica de Molins de Rei continua recollint premis i distincions. Si el passat mes de setembre va ser guardonat amb el Premi Compromís Democràtic, ara ha estat l’Escola d’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya qui li ha concedit el guardó Alfons Ortuño. Aquests premis reconeixen honoríficament les actuacions d'innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública de les administracions públiques catalanes.

L’Ajuntament de Molins de Rei va presentar la candidatura del Consell a la categoria de Polítiques Sectorials i Serveis Finalistes. Després d’analitzar les diferents propostes presentades, el jurat va decidir donar la màxima puntuació a la iniciativa de l’Ajuntament de Molins de Rei. Els altres finalistes de la categoria van ser l’Ajuntament de Mataró i l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona.

El premi, que serà difós com a bona pràctica per la Generalitat a través de diferents canals, va ser recollit per l’alcalde de Molins de Rei. Durant la seva intervenció davant els assistents a l’acte, Joan Ramon Casals va explicar que “els secrets de l’èxit del Consell es resumeixen en cinc punts: la unanimitat política en la seva creació; en el procés participatiu a l’hora de realitzar el diagnòstic; en el treball en xarxa entre Ajuntament, entitats i partits; en el compromís del govern de tirar endavant les propostes del Consell; i, finalment, en la rendició pública dels resultats.”

Breu història

El Consell de Seguiment de la Crisi va néixer l’any 2012 després de constatar que entre els anys 2007 i 2011 l’atur havia augmentat a la població un 135%. El Consell agrupa a 25 organitzacions locals, entre les que s’inclouen totes les formacions polítiques amb representació a l’Ajuntament, sindicats, entitats empresarials i del món de la pagesia, associacions de veïns, Creu Roja i Càritas, entre d’altres. Organismes com la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, alguns ajuntaments catalans i fins i tot el govern del Marroc s’han interessat pel funcionament del Consell de Seguiment de la Crisi de Molins de Rei.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix