L’alcalde de Sant Feliu visita la PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

Imprimeix

Van poder compartir impressions sobre la situació del teixit empresarial del municipi.

PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet va rebre la visita de l’alcalde de Sant Feli de Llobregat, Jordi San José, i de la regidora de Promoció Econòmica, Cinta Daudé, per analitzar i debatre sobre la situació del teixit empresarial del municipi i establir línies d’actuació que ajudin a fer-lo més competitiu. La trobada, presidida per Ramón Pons, va reunir a una àmplia representació d’empresaris de Sant Feliu, que va poder traslladar a l’alcalde les seves preocupacions i demandes.

En aquest sentit, Jordi San José va explicar les millores que s’han dut a terme als polígons de Sant Feliu i va fer referència a l’acord assolit pel consistori perquè totes les zones industrials del municipi disposin de fibra òptica. També va explicar l’ampliació d’ajudes que reben les empreses de Sant Feliu per a la inserció de persones en atur.

El president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Ramón Pons, va destacar la bona relació i “la participació que ha existit històricament entre PIMEC i l’Ajuntament de Sant Feliu, amb l’objectiu de millorar la competitivitat dels sectors socioeconòmics del municipi.”

D’altra banda, el vicepresident de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler, va explicar el suport i serveis que PIMEC dóna a les pimes i autònoms del territori, així com la seva representativitat i funció de lobby. Per acabar, el president de PIMEC Joves Empresaris Baix Llobregat-L’Hospitalet, Sergi Fuster, va remarcar la necessitat de potenciar accions formatives que permetin que els joves tinguin la preparació que l’empresa demana i per això va demanar la implicació de tots els agents i socis econòmics.    

Redacció / Foto: Pimec